تعطیلی دو هفته‌ای دروس حوزه‌های علمیه در لبیک به رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید

با توجه به شرایط خطیر پیش رو، و تبعیت از تاکیدات مقام معظم رهبری و مراجع عظام و به سبب اولویت ایفای نقش اجتماعی و حضور میدانی طلاب و روحانیون، دروس حوزه های علمیه در سراسر کشور در دو هفته آتی تعطیل بوده و ماموریت بخش‌های آموزشی به تبلیغی_ تبیینی تغییر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، معاونت آموزش حوزه های علمیه کشور در اطلاعیه‌ای با اعلام تعطیلی دو هفته‌ای دروس حوزه‌های علمیه در لبیک به رهبر معظم انقلاب و مراجع عظام تقلید آورده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به شرایط خطیر پیش رو، و تبعیت از تاکیدات مقام معظم رهبری و مراجع عظام مدظلهم، و به سبب اولویت ایفای نقش اجتماعی و حضور میدانی طلاب و روحانیون محترم، کلیه دروس حوزه های علمیه در سراسر کشور در دو هفته آتی تعطیل بوده و ماموریت بخش های آموزشی به تبلیغی_ تبیینی تغییر می یابد.

لازم به ذکر است هر گونه تغییر در فرآیند آموزشی اطلاع رسانی خواهد شد.

در پایان تاکید شده که قاطبه طلاب، اساتید، کادر مدارس و روحانیت محترم در کنار مردم حضور داشته و عهده دار جهاد تبیین در این شرایط حساس باشند.

با آرزوی پیروزی جبهه مقاومت و سربلندی ایران اسلامی به لطف الهی و عنایت حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف.

معاونت آموزش حوزه‌های علمیه

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • ایدهم الله تعالی IR ۰۵:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    تصمیم درستی است. البته کنار کار تبیینی، پیش مطالعه دروس آتی، و بازبینی دروس گذشته، نوعی استفاده ی حد اکثری از فرصت هست.